Εντυπωσιακή επιστροφή της Π. Ζήνα στην πίστα! Δες φωτογραφίες

Πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ επέστρεψε στην πίστα η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια που έγινε μανούλα πριν λίγους μήνες έκανε χθες το βράδυ πρεμιέρα στο “Θέα” και αποθεώθηκε από το κοινό.
Φορώντας μια αποκαλυπτική μαύρη ολόσωμη φόρμα η Πέγκυ ανέβηκε στη σκηνή και προκάλεσε πανικό. Το κοινό δεν σταμάτησε να την χειροκροτεί, ενώ εκείνη ερμήνευε τις νέες επιτυχίες από την καινούρια δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει. Η γνωστή τραγουδίστρια που τους τελευταίους μήνες είχε αφιερωθεί ολοκληρωτικά στην κορούλα της, ήταν πολύ ανανεωμένη και έχει χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Όπως είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της έχει χάσει αρκετά κιλά, αλλά έχει δρόμο μπροστά της. Ακόμη δεν αγχώνεται γιατί η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν ξεχωριστή για εκείνη και τα κιλά που έχουν μείνει θα χαθούν σιγά σιγά.

Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας, ο οποίος βρέθηκε από νωρίς στο “Θέα” για να την εμψυχώσει και να ελέγξει και τις τελευταίες λεπτομέρειες στην εμφάνισή της. Το “παρών” στη βραδιά έδωσε ο διευθ. σύμβουλος της Heaven Μάκης Πουνέντης, η Αμαρυλλίς, ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων της Heaven Γιώργος Αρσενάκος και πολλοί άλλοι.
Μαζί της στη σκηνή ανέβηκε η Πάολα που ξεσήκωσε το κοινό με το λαϊκό πρόγραμμα που παρουσίασε, αλλά και ο Λούκας Γιώρκας.

Δες φωτογραφίες:


Read More

And More