Εντυπωσιακή επιστροφή της Π. Ζήνα στην πίστα! Δες φωτογραφίες

Πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ επέστρεψε στην πίστα η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια που έγινε μανούλα πριν λίγους μήνες έκανε χθες το βράδυ πρεμιέρα στο “Θέα” και αποθεώθηκε από το κοινό.
Φορώντας μια αποκαλυπτική μαύρη ολόσωμη φόρμα η Πέγκυ ανέβηκε στη σκηνή και προκάλεσε πανικό. Το κοινό δεν σταμάτησε να την χειροκροτεί, ενώ εκείνη ερμήνευε τις νέες επιτυχίες από την καινούρια δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει. Η γνωστή τραγουδίστρια που τους τελευταίους μήνες είχε αφιερωθεί ολοκληρωτικά στην κορούλα της, ήταν πολύ ανανεωμένη και έχει χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Όπως είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της έχει χάσει αρκετά κιλά, αλλά έχει δρόμο μπροστά της. Ακόμη δεν αγχώνεται γιατί η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν ξεχωριστή για εκείνη και τα κιλά που έχουν μείνει θα χαθούν σιγά σιγά.

Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας, ο οποίος βρέθηκε από νωρίς στο “Θέα” για να την εμψυχώσει και να ελέγξει και τις τελευταίες λεπτομέρειες στην εμφάνισή της. Το “παρών” στη βραδιά έδωσε ο διευθ. σύμβουλος της Heaven Μάκης Πουνέντης, η Αμαρυλλίς, ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων της Heaven Γιώργος Αρσενάκος και πολλοί άλλοι.
Μαζί της στη σκηνή ανέβηκε η Πάολα που ξεσήκωσε το κοινό με το λαϊκό πρόγραμμα που παρουσίασε, αλλά και ο Λούκας Γιώρκας.

Δες φωτογραφίες:


Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164