Eντυπωσιακή πρεμιέρα για Γιώργο Θεοφάνους, Τάκη Ζαχαράτο! [pics]

Με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα, σε ένα κατάμεστο μαγαζί …με δυο καρδιές και ένα ρεφραίν, ξεκίνησαν ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Γιώργος Θεοφάνους την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στο Baraonda χαρίζοντας μια μουσική πρόταση με υλικά σπάνια όπου επισφραγίστηκε με το ένθερμο χειροκρότημα των παρευρισκομένων που ήρθαν να τους απολαύσουν!

Ο Τάκης Ζαχαράτος συναντάντησε τον Γιώργο Θεοφάνους σε ένα μαγευτικό ταξίδι γεμάτο μουσική και γέλιο και μας είπαν.. Έλα…
Ο χαρισματικός Τάκης Ζαχαράτος με το μοναδικό του Show, που περνά με ευκολία από τις μιμήσεις στο μιούζικαλ και από τις κινηματογραφικές επιτυχίες στα λαϊκά, με τα χίλια πρόσωπα και την ερμηνευτική άνεση σατιρίζει, χορεύει, τραγουδά, συγκινεί, ενθουσιάζει, με τη φωνή, τη σκηνική παρουσία και τη λάμψη του.
Ο Γιώργος Θεοφάνους, με την υπέροχη μουσική του, έχοντας στις αποσκευές του την περσινή επιτυχημένη σαιζόν στο Baraonda music hall αφηγείται καθισμένος στο πιάνο του –δεξιοτέχνης στο είδος του – μουσικές ιστορίες. Με ένα πρόγραμμα με τραγούδια αγαπημένα – από sixties, κινηματογραφικά, έως αρχοντορεμπέτικα, καλά λαϊκά και φυσικά τις μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες.
Οι δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, ενώσαν τις δυνάμεις τους στο Baraonda music hall και μας παρέσυραν στο πιο ανατρεπτικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα του φετινού χειμώνα, εκεί όπου τα τραγούδια, η μαγεία, το γέλιο και η σάτιρα, οδηγούν στην απόλαυση και τη φαντασία.
Ανάμεσα στους φίλους και θαυμαστές τους βρέθηκε και ο Ηλίας Ψινάκης μαζί με φίλους και συνεργάτες του, όπου δεν σταμάτησε στιγμή να γελάει και να χειροκροτεί απολαμβάνοντας τις μιμήσεις του Τάκη Ζαχαράτου ως Ηλίας Ψινάκης καθώς και η Βάνα Μπάρμπα με την παρέα της που και εκείνη υπήρξε μέρος του προγράμματος του Τάκη Ζαχαράτου!
Τις επιτυχίες του Γιώργου Θεοφάνους ερμηνεύουν νέοι, ταλαντούχοι καλλιτέχνες: Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Ασπασία Θεοφίλου, ‘Ολγα Βενετσιάνου, Παναγιώτης Τσαφαράς, Αφροδίτη Χατζημηνά.
Με τον Τάκη Ζαχαράτο στη σκηνή του Baraonda music hall εμφανίζονται οι: Μαρία Γεροδήμου, Ζωή Βατίστα, Εύα Σταμάτη, Φένια Ζαχαρίου, Αλεξάνδρα Σπύρου, Μαριάννα Μαυριανού.
Οι ενορχηστρώσεις είναι του εξαιρετικού Γιώργου Ζαχαρίου.

Read More

And More