Επανασχεδιάζεται το prime-time του Alpha; Προβληματισμός από τις χαμηλές τηλεθεάσεις…

Πολλά γκρίζα σύννεφα έχουν συγκεντρωθεί αυτή την εποχή πάνω από την Κάντζα… Σύννεφα τα οποία όλοι φοβούνται μήπως προκαλέσουν καμία… τηλε-καταιγίδα ! Βλέπετε, οι χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης που σημειώνει τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας το βραδινό πρόγραμμα του καναλιού από τις 8.00 μ.μ. και μετά και μέχρι και αργά το βράδυ, είναι ο μόνιμος πονοκέφαλος τόσο της ιδιοκτησίας, όσο και της διοίκησης !

Αποτέλεσμα; Μετά τις θλιβερές επιδόσεις του προγράμματος, οι συσκέψεις στην Κάντζα, παίρνουν και δίνουν, προκειμένου να βρεθεί μία λύση και μάλιστα ; Μία γρήγορη λύση, μιας και δεν είναι εποχές για να χάνει κανείς ούτε χρόνο και κυρίως; Χρήμα !

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, τόσο στις χθεσινές, όσο και στις προχθεσινές συσκέψεις που έλαβαν χώρα στο κανάλι, αποφασίστηκε να υπάρξει άμεσα ένας επανασχεδιασμός του προγράμματος και μία νέα πιο προσεκτική μελέτη, μπας και τα ποσοστά τηλεθέασης αρχίσουν και παίρνουν την ανηφόρα !

Τι εννοώ μ ΄αυτό; Να μην αποφασίζετε να ενταχθεί στο πρόγραμμα μία ξένη σειρά ή μία νέα εκπομπή στο… παρά πέντε και στο… και πέντε να κάνει πρεμιέρα, με αποτέλεσμα; Να τοποθετείται όπου και όπως να ΄ναι μέσα στο πρόγραμμα χωρίς ψύχραιμο σχεδιασμό και να μην την παίρνει κανείς χαμπάρι !

Βλέπετε, τόσο οι χλιαρές οι επιδόσεις των Τούρκικων, όσο και η τραγική επίδοση της “Παρέμβασης” που κατάφερε να σημειώσει ρεκόρ χαμηλής τηλεθέασης στην ιστορία του καναλιού, σημειώνοντας κατά μέσο όρο ποσοστό περίπου στο 3,0% και… 1,5% στα νεανικά κοινά, τους πόνεσε και τους πόνεσε πολύ !

Ετσι, είναι μόνο ζήτημα ημερών για το πότε θα δούμε το τηλε-μενού του Alpha να ανακατεύεται για τα καλά, να ξανά ζεσταίνεται και τα πιάτα να σερβίρονται με άλλο τρόπο, σε άλλη μέρα και σε άλλη ώρα.

Read More

And More