Επανασύνδεση για τον Χρίστο Αντωνιάδη και τη σύζυγό του! Video

Πριν δύο μήνες ακριβώς, ο Χρίστος Αντωνιάδης αποκάλυψε στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” πως εκείνος και η σύζυγός του Αφροδίτη Τσώνου αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από 12 χρόνια κοινής πορείας, από τα οποία τα 7 ήταν παντρεμένοι.

«Υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρείτε;», είχε ρωτήσει ο δημοσιογράφος, με τον Χρίστο Αντωνιάδη να απαντά: «Ποιος ξέρει; Δεν ξέρω. Πού να ξέρω; Στα χαρτιά δεν είμαστε χωρισμένοι». Και τελικά τα βρήκαν! Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο αγαπημένος τραγουδιστής εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα από την… Βουδαπέστη έχοντας στο πλευρό του, την σύζυγό του!

Αφού, λοιπόν, ο Χρίστος Αντωνιάδης ξενάγησε τους τηλεθεατές στις χριστουγεννιάτικες ομορφιές της πόλης… πρόδωσε το πρόσωπο που κρατούσε την κάμερα. Την αγαπημένη του σύζυγο, Αφροδίτη. “Ήρθαμε να γιορτάσουμε τα γενέθλια μου. Είναι μια προσπάθεια για να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε τις καταστάσεις και να μην είμαστε σε αυτή τη μίζερη κατάσταση που σου περιέγραψα πριν ένα μήνα” σημείωσε ο λαϊκός τραγουδιστής προς τον Γιώργο Λιάγκα.

“Μια προσπάθεια επανασύνδεσης, σε καλό δρόμο είμαστε…” πρόσθεσε ο Χρίστος Αντωνιάδης αγκαλιάζοντας on camera την καλή του.

Read More