Επανασύνδεση και σχέδια για γάμο για ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz!

Τι και αν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, πλέον είναι μαζί και κάνουν σχέδια για γάμο! Ο λόγος για τον Κώστα Σταφυλίδη και την Ελπίδα Λιάπη. Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της Real News, ο διεθνής αμυντικός και η γνωστή επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης, μετά το σύντομο διάλειμμα στη σχέση τους, είναι και πάλι μαζί, ενώ σχεδιάζουν να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Κώστας Σταφυλίδης μπορεί να παίζει άμυνα εντός των γηπέδων, στην προσωπική του ζωή, όμως, έχει αφεθεί και ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της αγαπημένης του.

«Οι δυο τους κατά την περίοδο των γιορτών κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα είχαν προκύψει στη σχέση τους εξαιτίας της απόστασης. Ο Κώστας αγωνίζεται στην Γερμανία και η Ελπίδα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη συμπρωτεύουσα, όπου διατηρεί δύο ανθοπωλεία. Τα ταξίδια Θεσσαλονίκη-Χοφενχάιμ και ο χρόνος που περνούσαν μαζί δεν ήταν αρκετά και έτσι κάποια στιγμή αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Όμως είναι μαζί οκτώ ολόκληρα χρόνια και η σχέση τους έχει δοκιμαστεί για τα καλά. Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Η Ελπίδα έχει οργανώσει το πρόγραμμά της με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να ταξιδεύει πιο συχνά στην Γερμανία για να βρίσκεται μαζί με τον Κώστα» αναφέρει πηγή στην εφημερίδα.

Read More

And More