Επανεξετάζεται η υποψηφιότητα του Γ. Σαββιδάκη για την Eurovision

Επανεξετάζεται η υποψηφιότητα του Γ. Σαββιδάκη για την Eurovision | tlife.gr

Επανεξετάζεται η υποψηφιότητα του Γιάννη Σαββιδάκη για την Eurovision, μετά από αίτηση για επανεξέταση που έκανε σήμερα το μεσημέρι η εταιρεία του καλλιτέχνη ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ/EMOTION ART GROUP Ltd.

Η εταιρεία ζήτησε την επανεξέταση της υποψηφιότητας του Γ.Σαββιδάκη όχι μόνο γιατί θεώρησε άδικο να αποκλειστεί ένας καλλιτέχνης με χρυσούς δίσκους και μεγάλη πορεία στο χώρο, αλλά και γιατί δεν υπήρξαν από την αρχή σαφείς όροι και προϋποθέσεις για τις συμμετοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, οι εκπρόσωποι της ΕΡΤ δέχθηκαν την αίτηση της εταιρείας και η επιτροπή θα συσκεφθεί για να αποφασίσει εκ νέου αν θα αποδεχθεί ή θα απορρίψει για δεύτερη φορά την υποψηφιότητα του Γιάννη Σαββιδάκη.

Σε συνέντευξή του, ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά όπως είδαμε στο δελτίο του Star: »Οκ, να σε αποκλείουν, αλλά να μην σ’ έχουν ακούσει και να σ’ έχουν αποκλείσει είναι ένα θέμα. Όλο το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί είναι άδικο περισσότερο για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Η πιο παράλογη απόρριψη φακέλου ήταν του Θεοχάρη, γιατί είναι ο μόνος καλλιτέχνης που έχει απόλυτη συμπάθεια και σχέση με τους καλλιτέχνες που μείνανε.»

READ more