Επανόρθωση - αποκατάσταση δημοσιεύματος

Επανόρθωση – αποκατάσταση δημοσιεύματος | tlife.gr

Μετά από εξώδικη διαμαρτυρία – δήλωση – πρόσκληση του κ. Ιωάννη Κούστα, την οποία λάβαμε στις 13-4-2018, ως «Tlife ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ», και ως ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία της ιστοσελίδας www.tlife.gr, σε σχέση με ανάρτηση – δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας την 12-4-2018 και ώρα 18.06,, σχετικά με την υπόθεση της ληστείας στο σπίτι της κ. Σοφίας Γιαννικοπούλου, η οποία έγινε στα πλαίσια της ύπαρξης δημοσίου ενδιαφέροντος, του δικαιώματος του κοινού στην πληροφόρηση και του αντίστοιχου δημοσιογραφικού καθήκοντος προς ενημέρωση, σεβόμενοι απόλυτα τόσο το δικαίωμα στα προσωπικά δεδομένα φυσικών προσώπων, όσο και το δικαίωμα στην προσωπικότητα του καθενός, λειτουργώντας καλόπιστα, προβαίνουμε σε διόρθωση της συγκεκριμένης ανάρτησης ως προς το επώνυμο της εν διαστάσει συζύγου του κυρίου Κούστα, το οποίο είναι «ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ» και όχι «Κούστα» ή «Γιαννικοπούλου-Κούστα», παράλληλα δε, προβαίνουμε στην ανωτέρω διόρθωση με απαλοιφή κάθε αναφοράς της κυρίας Γιαννικοπούλου με άλλο επώνυμο, προς ενημέρωση των χρηστών – επισκεπτών της ιστοσελίδας μας και την αποκατάσταση – επανόρθωση της θεωρούμενης από τον εξωδίκως δηλούντα, προσβολής της προσωπικότητας του κ. Κούστα σε οποιαδήποτε μορφή και έκφανση της.

Συνακόλουθα των ανωτέρω επανορθώνουμε την ανωτέρω ανάρτηση – δημοσίευση, απαλείφοντας κάθε προσωπικό στοιχείο και αναφορά, άμεση ή έμμεση, στο επώνυμο ή σε στοιχεία της προσωπικότητας του κ. Ιωάννη Κούστα και η οποία ανάρτηση έχει πλέον ως ακολούθως:

«Μια εφιαλτική νύχτα για την πρώην σύζυγο γνωστού εφοπλιστή και τις δύο κόρες τους. Ληστές μπήκαν στο σπίτι της στη Γλυφάδα και πήραν μεγάλο χρηματικό ποσό καθώς και κοσμήματα. “Σημάδευαν με όπλο τις κόρες μου”, λέει στην Tatiana Live η Σοφία Γιαννικοπούλου. Η ίδια περιέγραψε στην εκπομπή του Epsilon και την Τατιάνα Στεφανίδου όλα όσα έγιναν όταν μπούκαραν στην οικία της οι κουκουλοφόροι.

Η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή έκανε λόγω για μία περίεργη υπόθεση, όπως την χαρακτήρισαν και οι αρχές που διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Η ίδια εξήγησε πως στο σπίτι βρίσκονταν χρήματα από πρόσφατη πώληση που έκανε και συγκεκριμένα κοσμήματα μεγάλης αξίας που σε άλλη περίπτωση δεν φυλάσσονται εκεί».

TLIFE Ε.Π.Ε.
Tlife.gr

READ more