Επεισόδια χθες στο κέντρο της Αθήνας – Μία κοπέλα τραυματίστηκε

Μία κοπέλα τραυματίστηκε από τα επεισόδια που έγιναν χθες και η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρισκόταν πεσμένη στο πεζοδρόμιο αιμόφυρτη. H κοπέλα διακομίσθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύμα στο δέξιο κρόταφο. Στο νοσοκομείο μετέβη και ο εισαγγελέας ο οποίος διέταξε να εξετασθεί από ιατροδικαστή και παράλληλα παρακολουθεί την προανάκριση για το περιστατικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πώς τραυματίστηκε η κοπέλα.

Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε υποκαταστήματα Τραπεζών και έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων. Στη συνέχεια, υπήρξε επίθεση με πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων στη Χαλκοκονδύλη, ενώ κάδοι πυροπολήθηκαν και επί της Πατησίων.

Η ένταση μεταφέρθηκε και στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο. Ταραξίες και ΜΑΤ, μάλιστα, έπαιξαν… κλεφτοπόλεμο στο Πολυτεχνείο αλλά και την οδό Στουρνάρη.

Οι ταραξίες βρέθηκαν στα μετόπισθεν της πορείας που πραγματοποίησαν νωρίτερα μέλη του συντονιστικού των πρωτοβάθμιων σωματείων, μέλη του δικτύου συνδικαλιστών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καθώς και φοιτητές, φοιτητικών συλλόγων, κυρίως του Πολυτεχνείου.

Φωτογραφία NewsIt

Read More

And More