Έπεσε από τον 7ο όροφο και κατέληξε… στην αγκαλιά περαστικού!

Από θαύμα σώθηκε ένα μικρό κοριτσάκι 15 μηνών, το οποίο έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας και επέζησε χωρίς σχεδόν καμιά γρατζουνιά. Το μωρό έπεσε από διαμέρισμα στο Παρίσι και σώθηκε χάρη στην τέντα ενός cafe, στην οποία έκανε γκελ και κατέληξε στην αγκαλιά ενός περαστικού.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα “Le Parisien”, το μωρό έπεσε από το παράθυρο ενώ έπαιζε με την τετράχρονη αδελφή του χωρίς την επίβλεψη κάποιου μεγάλου. Ένας νεαρός, όμως, είδε το μωρό την ώρα που άρχιζε να πέφτει και φώναξε στον πατέρα του, ο οποίος έτρεξε, άπλωσε τα χέρια του και το έπιασε μετά το γκελ που έκανε στην τέντα.

“Θα πρέπει να παίζει πολλά χρόνια ράγκμπι για να έχει αναπτύξει τέτοια ανακλαστικά” δήλωσε στην εφημερίδα ένας περαστικός που είδε το περιστατικό. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία διευκρίνισε ότι το κοριτσάκι δείχνει να μην έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό και παρακολουθείται σε κοντινό νοσοκομείο.
Ο ιδιοκτήτης του καφέ, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας στο βορειοανατολικό Παρίσι, δήλωσε ότι το μωρό είχε πραγματικά μεγάλη τύχη διότι, σε αντίθεση με αυτό που κάνει συνήθως, το απόγευμα της Δευτέρας είχε αφήσει την τέντα ανοιχτή. “Συνήθως την κλείνω για να μην πιάσει φωτιά γιατί συνηθίζουν να ρίχνουν πάνω της τις γόπες των τσιγάρων τους”, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό i-tele.

Read More

And More