Επέστρεψε στην Ελλάδα η Φελίσια Τσαλαπάτη! Συγκίνηση στο αεροδρόμιο - Φωτογραφίες

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Φελίσια Τσαλαπάτη! Συγκίνηση στο αεροδρόμιο – Φωτογραφίες | tlife.gr

Η Φελίσια Τσαλαπάτη αποχώρησε από το Survivor, ύστερα από ένα μήνα παραμονής της στο reality επιβίωσης. Η παίκτρια των Μαχητών συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, με συνέπεια να τεθεί εκτός παιχνιδιού. Μπορεί να έμεινε για περίπου 30 μέρες στον Άγιο Δομίνικο, αλλά σίγουρα έζησε μία εμπειρία που θα την θυμάται σε όλη της την ζωή.

«Θέλω να ευχαριστήσω όποιον ασχολήθηκε ή χάρηκε που με είδε ή ταυτίστηκε με κάτι δικό μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά. Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Σίγουρα όσο και να τη ζήσεις, δεν είναι ποτέ αρκετή. Δηλαδή, όσο αυτό το ταξίδι δεν έχει τελειώσει και αποχωρείς, θα σε… τσούζει πάντα. Αλλά εάν σκεφτείς ότι κατάφερες να έρθεις, δεν υπάρχει τίποτα που να σε πληγώνει σε αυτό. Γιατί είσαι πραγματικά επίλεκτος αν βρεθείς εδώ πέρα. Οπότε είμαι και πάλι ευγνώμων και ευχαριστώ πολύ που το έζησα», είπε η Φελίσια Λαπάτη, λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην Μαχήτρια επέστρεψε στην Ελλάδα! Φυσικά, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος έσπευσαν η οικογένειά της και οι φίλοι της. Η Φελίσια μόλις είδε ξανά από κοντά την μητέρα της αλλά και τον μικρό της αδερφό δεν συγκρατήθηκε και ξέσπασε σε δάκρυα. Τα αγαπημένα της πρόσωπα ήταν εκεί από νωρίς με λουλούδια και αφίσες για την φίλη τους.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

READ more