Επέστρεψε στην Ελλάδα ο ηθοποιός έχει αποκλειστεί στην Αυστραλία λόγω κορονοϊού – Το πρώτο μήνυμά του

Στα τέλη του περασμένου Μάρτη, ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε αποκαλύψει, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ένας Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής είχε αποκλειστεί στο Σίδνεϋ, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, και φιλοξενούνταν από άγνωστους σε εκείνον Ελληνοαυστραλούς, οι οποίοι τον λυπήθηκαν.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κωτσαδάμ, ο οποίος αδυνατούσε να επιστρέψει στην χώρας μας από το ταξίδι αναψυχής που έκανε στην Αυστραλία, καθώς οι αεροπορικές εταιρείες σε ολόκληρο τον πλανήτη έχουν αναστείλει ή τροποποιήσει τις πτήσεις τους εξαιτίας του φονικού ιού που μαστίζει την υφήλιο.

Μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστη, ο πρώην διαγωνιζόμενος του “The Voice” κατάφερε να γυρίσει στην Ελλάδα και στην θαλπωρή των αγαπημένων του προσώπων, που τόσο ανησύχησαν με αυτό που που συνέβη. Υγιής και αισιόδοξος για το μέλλον, μάλιστα, έκανε σήμερα την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια selfie που έβγαλε, σχολιάζοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: “…finaly home sweet home!Thank you human for your help and for your support…! Καλώς σας βρήκα!!!!” .

Read More

And More