Επέτειος για Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνη Ρέμο: «Ερωτά μου ανεπανάληπτε κι απίθανε» – Φωτογραφία

Με μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο παρελθόν, η Υβόννη Μπόσνιακ εκφράζει την αγάπη της προς τον Αντώνη Ρέμο, με αφορμή την 13η επέτειό τους.

Το ζευγάρι, το οποίο έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια δίπλα στην κόρη του, Ελένη, παντρεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2018! Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, αρχικά απέφευγαν τις προσωπικές εξομολογήσεις και τις τρυφερές φωτογραφίες στα social media, κάτι που τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει αλλάξει.

Ο πετυχημένος τραγουδιστής και η γνωστή σχεδιάστρια, πλέον μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, εκφράζοντας με κάθε ευκαιρία την αγάπη προς την κόρη τους.

«Έτσι ήρθε και άλλαξε τα πράγματα στη ζωή μου. Έφερε τον ήλιο στη ζωή μου κι είμαι πολύ χαρούμενος που και εγώ όπως και άνθρωποι γύρω μας, καταφέραμε και γίναμε γονείς», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Αντώνης Ρέμος.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου, η Υβόννη Μπόσνιακ δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον Αντώνη Ρέμο, έγραψε: «Ερωτά μου ανεπανάληπτε κι απίθανε … 13 χρόνια … σε ευχαριστώ», ήταν η ανάρτηση.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More