Έπιασαν την κόρη του Bob Marley με μαριχουάνα!

Μαριχουάνα φαίνεται πως καλλιεργούσε στο υπόγειο του σπιτιού της η κόρη του θρύλου της ρέγκε Bob Marley. Η 29χρονη Makeda κατηγορήθηκε ότι καλλιεργούσε γλάστρες με μαριχουάνα στο υπόγειο του σπιτιού της στη Φιλαδέλφεια στην Πενσυλβανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η Makeda που είναι η νεότερη από τα 13 αναγνωρισμένα παιδιά του Marley, συνελήφθη το 2008 από την αστυνομία να έχει στην κατοχή της 12 μεγάλα φυτά με μαριχουάνα. Οι αρχές είχαν ειδοποιηθεί από ένα γείτονα, στο πλαίσιο μιας διαμάχης που είχε με κάποιον ένοικο και εκεί βρήκαν τις “παράνομες” γλάστρες.
Η αστυνομία είπε ότι είδε την νεαρή να προσπαθεί να βγάλει τις γλάστρες αυτές από το υπόγειο. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, η κόρη του Bob Marley δήλωσε στο δικαστήριο ότι εργαζόταν ως σερβιτόρα, επειδή είχε κατασπαταλήσει όλα τα χρήματα που της είχε αφήσει ο πατέρας της.
Οι εισαγγελείς φέρεται ότι απέσυρe την υποχρεωτική ποινή φυλάκισης ενός χρόνου που της είχαν επιβάλει για την ποσότητα μαριχουάνας που είχε στην κατοχή της, καθώς η ίδια ομολόγησε την ενοχή της. Ωστόσο, η ετυμηγορία για την Makeda αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές του Οκτώβρη.

Read More

And More