Eπιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες!

Ο καιρός σήμερα θα είναι πιο φθινοπωρινός οπότε αν έφυγες από το σπίτι χωρίς ομπρέλα… την πάτησες. Βροχές και καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της μέρας. Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου ενώ μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου ενώ προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς υψηλότερη. Υπάρχει η πιθανότητα να βρέξει το απόγευμα στις Κυκλάδες.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, με βροχές και, κυρίως μετά το μεσημέρι, καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, κυρίως στη δυτική Στερεά. Σταδιακή βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Read More

And More