Blue Horizon: Αυτός είναι ο Αντώνης Καρυώτης που βρήκε τραγικό θάνατο στο λιμάνι του Πειραιά

Το newsit.gr φέρνει στο φως φωτογραφία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη που βρήκε τραγικό θάνατο χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά, όταν το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon τον πέταξε από τον καταπέλτη στη θάλασσα και τον άφησε να πνιγεί.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα και του Δημήτρη Πώποτα, πρόκειται για έναν άνθρωπο σκληρό βιοπαλαιστή, γνωστό στην τοπική κοινωνία ο οποίος ζούσε με τις δύο αδερφές στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι.

Παιδί από φτωχή οικογένεια, πριν από λίγο καιρό είχε χάσει την μητέρα του και κάτοικοι της περιοχής λένε στο newsit.gr λένε ότι ο άτυχος ανδρας δούλευε μεροκάματο προκειμένου να συντηρήσει την οικογένειά του. Μάλιστα αρκετές φορές ερχόταν στην Αθήνα και ήταν γνωστός στο λιμάνι του Πειραιά. 

Ο 36χρονος ζούσε στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι με τις δύο του αδελφές ενώ πρόσφατα είχε χάσει την μητέρα του. 

«Με ενημέρωσαν στις 3 τα ξημερώματα και μου είπαν ότι έγινε ατύχημα», λέει στο newsit.gr αδερφός του άτυχου Αντώνη και ταυτόχρονα αναφέρει ότι πηγαίνει στο νοσοκομείο Ηρακλείου καθώς στο άκουσμα της τραγικής είδησης ένα από τα άλλα αδέρφια του ένιωσε αδιαθεσία και πήγε για τον εξετάσουν οι γιατροί.

Read More

And More