Αλέξης Γεωργούλης: Τρίτη επιστολή στο Ευρωκοινοβούλιο – Ζητά να μην καθυστερεί η άρση της ασυλίας του

Και τρίτη επιστολή αυτή τη φορά προς την επιτροπή νομικών υποθέσεων της Ευρωβουλής έστειλε χθες ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega λέγοντάς τους ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθυστερήσει η άρση της ασυλίας του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε ο Σαράντης Μιχαλόπουλος, o Αλέξης Γεωργούλης έχει στείλει και τρίτη επιστολή, αυτή την φορά απευθείας στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναφέροντας ότι δεν υπάρχει λόγος καθυστέρησης κι ότι επιθυμεί ο ίδιος να επισπευσθούν οι διαδικασίες, προκειμένου να αρθεί η ασυλία του.

Ενώ, και οι δύο προηγούμενες επιστολές του Αλέξη Γεωργούλη ήταν προς την Ρομπέρτα Μέτσολα, πρόεδρο της Ευρωβουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Γεωργούλης θα συμμετέχει κανονικά στις ψηφοφορίες όχι ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, και επίσης έχει παραδώσει όλους τους φακέλους που διαχειριζόταν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το απόγευμα της Τρίτης ορίστηκε ως εισηγητής στην υπόθεση άρσης της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη, ο Πολωνός ευρωβουλευτής Αντρέι Χαλίτσκι από το ΕΛΚ.

Επίσης, δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα ξεκινήσει επίσημα η συζήτηση για το θέμα Γεωργούλη, είναι προγραμματισμένη μια συνάντηση 30 Μαΐου, αλλά υπάρχει και έκτακτη συνεδρίαση στις 24 και 25 Μαΐου.

Read More

And More