Αργύρης Ντινόπουλος: Νεκρός ο γιος του – Ποιος ήταν ο Βασίλης Σπυρίδων Ντινόπουλος

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο σπίτι του στην περιοχή των Εξαρχείων, ο γιος του πολιτικού και πρώην δημοσιογράφου Αργύρη Ντινόπουλου, όπως μεταδίδει το newsit.gr.

Ο 33χρονος έμενε στα Εξάρχεια και όλο το πρωί τον έψαχνε ο Αργύρης Ντινόπουλος και δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του. Το γεγονός αυτό τον έκανε να θορυβηθεί και να πάει στο σπίτι του γιου του για να τον βρει τελικά νεκρό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν υπάρχει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας όμως θα διεξαχθεί νεκροψία. Στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης και ο θάνατος του 33χρονου φαίνεται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ποιος ήταν ο Βασίλης Ντινόπουλος

Ο Βασίλειος-Σπυρίδων γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Σπούδασε κινηματογράφο στο UCA στην Αγγλία από το 2009-2013. Ο ίδιος μάλιστα είχε συμμετάσχει σαν σεναριογράφος και διευθυντής παραγωγής σε μικρού μήκους ταινίες, διαφημιστικά, μουσικά βίντεο.

O 33χρονος ήταν ένα παιδί χαμηλών τόνων και από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ, στο οποίο μάλιστα είχε διακριθεί.

Όταν ήταν 14 ετών ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα του βήματα σε παιδικές χαρές και πάρκα, για να φθάσει να κάνει εντυπωσιακά άλματα σε σκεπές σπιτιών -ακόμα και στον δρόμο.

Το χόμπι του ήταν άκρως επικίνδυνο, καθώς ο κίνδυνος και το ρίσκο είναι μεγάλο. Ο Βασίλης Ντινόπουλος μάλιστα,  είχε εξομολογηθεί πως είχε τραυματιστεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Όμως η αγάπη του ήταν τόσο μεγάλη, που δεν το εγκατέλειψε και με τα χρόνια κατάφερε να αποκτήσει εμπειρία επαγγελματία, ενώ είχε ασχοληθεί και με το capoeira.

 

Read More

And More