Άρτα: Στον ανακριτή σήμερα ο πατέρας του βρέφους που πέθανε στο αυτοκίνητο – «Στη σκέψη της μητέρας είναι ο άνδρας της»

Στον ανακριτή θα παρουσιαστεί σήμερα, 12/5 ο πατέρας του 5,5 μηνών μωρού στην Άρτα που το ξέχασε μέσα σε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά του πατέρα για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου και ο ίδιος ο 37χρονος, αλλά και η σύζυγός του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Άρτας μετά τον τραγικό θάνατο του βρέφους. Οι δυο τους συναντήθηκαν χθες το πρωί, όπως έγινε γνωστό μέσα από το T-live.

Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ψυχιατρικής κλινικής.  Ο 37χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, καθώς το βρέφος έχασε τη ζωή του επειδή το ξέχασε στο αυτοκίνητό του στην Άρτα. Στον ανακριτή ο πατέρας του βρέφους αναμένεται να υποστηρίξει ότι «σταμάτησε το μυαλό του», κάτι που έλεγε συνεχώς και στους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή.

«Σκέφτεται τον χαμό του παιδιού και του συζύγου της»

Οικογενειακή φίλη των τραγικών γονιών ανέφερε στον δημοσιογράφο Γιάννη Λαμπράκη και στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega πως πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, ενώ τόνισε πως η μητέρα σκέφτεται πως μπορεί να στηρίξει τον σύζυγό της, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Ήταν το πιο αγαπημένο ζευγάρι που ξέρω. Δύο ερωτευμένα παιδιά. Μίλησα μαζί της και μου είπε ότι ο άνδρας της αγαπούσε το μωρό περισσότερο από εκείνη. Το κορίτσι φώναζε συνέχεια ότι ο άντρας της δεν το ήθελε, δεν το ήθελε, δεν το ήθελε. Ερχόταν από τη δουλειά συνέχεια με δώρα για το μωρό. Το μόνο που θέλει είναι να βγει από το νοσοκομείο να πάει να τον βρει. Είναι σε άθλια κατάσταση. Δεν σκέφτεται μόνο τον χαμό του παιδιού της, αλλά και του συζύγου της. Στην σκέψη της είναι ο άντρας της. Της έκανα μία αγκαλιά και είπα θα τους στηρίξω και τους δύο», δήλωσε.

Read More

And More