Στο T-live

Αχαΐα: Μυστήριο οι θάνατοι δύο βρεφών σε διάστημα ενός χρόνου – Τι είπε η μητέρα ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου

Δυο βρέφη άφησαν την τελευταία τους πνοή σε διάστημα σχεδόν ενός χρόνου. Δυο αδέλφια που ήρθαν στη ζωή αλλά οι καρδούλες τους χτύπησαν μόνο για λίγες ημέρες. Ένα θρίλερ στην Αχαΐα με αναπάντητα ερωτήματα και μια νεαρή μητέρα που ζητά να μάθει την αλήθεια.

Η 23χρονη Ειρήνη μίλησε στο T-live και στον Ιάσονα Τσόλη, μόλις εννέα μέρες μετά τον θάνατο του δεύτερου παιδιού της… Όπως δήλωσε η μητέρα, το παιδί νοσηλευόταν στο Παίδων Αγία Σοφία, χωρίς οι γιατροί να γνωρίζουν την αίτια των σπασμών που παρουσίαζε. Σε κάθε επεισόδιο η μητέρα ήταν παρούσα φωνάζοντας τους γιατρούς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει θάνατο άγνωστης αιτιολογίας ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια ιστολογικών εξετάσεων. Ακριβώς όπως και το πρώτο παιδί της Ειρήνης που έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2022 ενώ κοιμόταν δίπλα στη μητέρα του….

Η Ειρήνη που ήταν δίπλα στο βρέφος κάθε μέρα όσο νοσηλευόταν περιέγραψε τα επεισόδια, αλλά και όσα έγιναν στον θάλαμο του νοσοκομείου τη μοιραία ημέρα που το άτυχο κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή.

Το πρώτο παιδί της Ειρήνης γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 2022. Στις 19 του μήνα, ήταν νεκρό. Η μητέρα ήταν δίπλα του και περιέγραψε τους περίεργους ήχους που άκουσε να βγάζει το βρέφος μέσα στην κούνια… Και σε αυτό το παιδί η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη ενώ ακόμη εκκρεμούν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Όλα όσα είπε η Ειρήνη ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας, πριν από 9 χρόνια η Ειρήνη ήταν μπροστά όταν έφυγε από τη ζωή ένα από τα αδελφάκια της. Ήταν μόλις 14 ετών. Και τώρα έρχεται ξανά αντιμέτωπη με δύο ξαφνικές απώλειες.

Τους θανάτους και των 2 βρεφών καλύπτει ένα βαρύ  πέπλο μυστηρίου. Το ένα μωρό  άντεξε μόλις 19 ημέρες, το δεύτερο έναν μήνα. Τι είναι αυτό που στέρησε τη ζωή από δυο αθώες ψυχές;

Read More

And More