Δίκη Άλκη Καμπανού: Ομολόγησε το θανάσιμο χτύπημα ο δεύτερος κατηγορούμενος

Η δίκη για τη δολοφονία του νεαρού Άλκη Καμπανού συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, με τις απολογίες των 12 κατηγορουμένων. Ο δεύτερος κατηγορούμενος ομολόγησε το θανάσιμο χτύπημα στον νεαρό άνδρα, λέγοντας: «Το χτύπημα είναι από το δικό μου μαχαίρι».

«Εγώ είμαι αυτός που χτύπησα τον Άλκη στο πόδι. Μακάρι να ήμουν εγώ στην θέση του και να μην βρίσκεται εκεί που είναι. Θέλω οι γονείς να γνωρίζουν την αλήθεια». Έτσι ξεκίνησε την απολογία του ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης ο δεύτερος κατηγορούμενος για την στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των φίλων του, την νύχτα της 1ης Φεβρουαρίου στην περιοχή της Χαριλάου.

«Έχω παραδεχτεί από την αρχή την συμμετοχή μου στην επίθεση, μέσα από την φυλακή συνειδητοποίησα το κακό που προξένησα σε όλο το συμβάν. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους γονείς και την αδελφή του Άλκη. Δεν ξέρω πως το έχω αντιμετωπίσει τόσο καιρό. Μακάρι να είχα πάρει εγώ την θέση του» κατέθεσε ο δεύτερος κατηγορούμενος, όπως μεταδίδει το newsit.

Read More

And More