Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: «Έμπαινα στην εντατική και ένιωθα ότι παίζω στο Big Brother – Τις κατινιές κατέθεσαν»

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Η 35χρονη μητέρα από την Πάτρα κατά τη διάρκεια της απολογίας της, βρέθηκε σε κατάσταση «έκρηξης».

Πιο συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε στην πρόεδρο:

«Αν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα! Δηλαδή κάπου ντροπή. Αν έχει παρθεί απόφαση για μένα, να τελειώσουμε εδώ. Για όνομα της Παναγίας! Κάθονταν όλες και έλεγαν για τη συμπεριφορά μου και τι έκανα! Θα μάλωνα εγώ ένα παιδί στην εντατική; Θα έλεγα χειριστικό το παιδί μου στην εντατική; Γιατί ακούνε τον Ηλιάδη! Συγνώμη για την ένταση της φωνής μου!».

Πρόεδρος: «Με αυτούς τα βάζετε τώρα;

Πισπιρίγκου: «Με όλα».

Πρόεδρος: «Άρα λέει ψέματα αυτή η κυρία;».

Πισπιρίγκου: «Οι άνθρωποι της ΜΕΘ δεν είναι καλά. Είναι επηρεασμένοι από όσα τους έλεγε ο Ηλιάδης. Έμπαινα στην εντατική και ένιωθα ότι παίζω στο Big Brother! Τις κατινιές κατέθεσαν! Αν το νύχι μου ήταν κόκκινο ή μπλε κι αν το μαλλί μου ήταν κατσαρό ή ίσιο! Με γουρλωμένα μάτια με κοιτούσαν. Όποτε έμπαινα εγώ, έλεγαν από πίσω μου, υποθέτω, ”ήρθε η δολοφόνος”. Δεν έδινα σημασία στις νοσοκόμες , φυσικά και με ενοχλούσαν».

Πρόεδρος: «Ήσασταν ευχαριστημένη ή δυσαρεστημένη με τη νοσηλεία;».

Πισπιρίγκου: «Μόνο μια φορά που είχε έρθει ο Μάνος επισκεπτήριο ανέβασε την Τζωρτζίνα στο κρεβάτι λίγο πάνω και τότε είδαμε στο κεφάλι της στην κατάκλιση. Το είπαμε αυτό στον κ. Ηλιάδη».

«Δεν έδωσαν την απαιτούμενη σημασία στις διαγνώσεις»

Πρόεδρος: «Μετά από όλα αυτά υπάρχει λάθος που χρεώνετε στο νοσηλευτικό ιατρικό προσωπικό στο Καραμανδάνειο για το γεγονός της ανακοπής;»

Πισπιρίγκου: «Για μένα το λάθος ήταν ότι η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο χτύπαγε καμπανάκια. Μια της γαστρεντερίτιδας, μια της βρογχοπνευμονίας. Εκείνη την ώρα ό,τι σου λένε οι γιατροί το δέχεσαι, γιατί εκείνοι έχουν τις γνώσεις. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, δεν γίνεται την Πέμπτη να έχει γαστρεντερίτιδα και την άλλη μέρα το βράδυ να έχει βρογχοπνευμονία μαζί με γαστρεντερίτιδα».

Πρόεδρος: «Ο συνήγορος σας ο κ. Κούγιας στην υπεραστική γραμμή είναι ότι πρόκειται για ιατρική αμέλεια. Ποιό είναι το λάθος των γιατρών που οδήγησε στην ανακοπή της Τζωρτζίνας;»

Πισπιρίγκου: «Θεωρώ ότι δεν έδωσαν την απαιτούμενη σημασία στις διαγνώσεις. Δεν είμαι γιατρός για να κάνω διαγνώσεις. Συγκεκριμένα, έχουν απαντήσει η κυρία Δημακοπούλου, ο κ. Κραββαρίτης. Η κυρία Δημακοπούλου είπε για κάποιο ένζυμο στις εξετάσεις, έδειχνε βαριά πνευμονία χωρίς πυρετό. Δεν μπορώ να κάνω διάγνωση».

«Γκούγκλαρα τα πάντα. Ό,τι ήταν σαν γενική ενημέρωση»

Πρόεδρος: «Στην απολογία σας λέτε για κάποια μηχανήματα που δεν λειτουργούσαν καλά».

Πισπιρίγκου: «Ναι το είπα και χθες για το οξύμετρο».

Πρόεδρος: «Στις 12/4/21 κάνετε αναζήτηση στο ίντερνετ καρδιακή ανακοπή και αιφνίδιος θάνατος».

Πισπιρίγκου: «Ήταν μετά την ανακοπή. Γκούγκλαρα τα πάντα. Ό,τι ήταν σαν γενική ενημέρωση».

Πρόεδρος: Μετά την ανακοπή 11/4 τι κάνατε από εκεί και πέρα στην μετάβαση στο Ρίο;».

Πισπιρίγκου: «Πήγαμε πίσω από το ασθενοφόρο 4-5 αμάξια. Όταν ανεβήκαμε, πήγαμε με τον κ. Χασαπόπουλο, στο Ρίο ήταν ο κ. Ηλιάδης την περίμενε. Μας έκανε την πρώτη ενημέρωση από τον κ. Ηλιάδη μετά πήγα με την αδερφή μου κάτω για τσιγάρο και μετά έφυγα αλλά το επόμενο πρωί ήμουν πρωί πρωί πάλι εκεί».

Πρόεδρος: «Πως το εξηγείτε ότι ο νευρολόγος κ. Κατερέλος είπε για δύο ασαφή επεισόδια και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα περίμενε να το πάθει με βάση τις εξετάσεις του παιδιού. Ενώ εσείς μετά μας λέτε ότι σας είπε για επιληψία».

Πισπιρίγκου: «Μόλις το είπε ενημέρωσα και τον κ. Δασκαλάκη».

 

Read More

And More