Δημήτρης Λιγνάδης: Aρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της ανακρίτριας για τους δυο βιασμούς

Δεν απάντησε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος έχει κληθεί να απολογηθεί για δύο επιπλέον πράξεις βιασμού. Η παραμονή του στο γραφείο του ανακριτή διήρκησε μόνο για μισή ώρα. 

Ο Αλέξης Κούγιας, πληρεξούσιος δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, παρέδωσε στην ανακρίτρια συμπληρωματικό υπόμνημα και η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε χρόνο-ρεκόρ. Ο κατηγορούμενος ζήτησε για μία ακόμα φορά κατά αντιπαράσταση εξέταση.  

«Καταγγείλαμε την προκατάληψη της ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις της» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Μετά την ανακρίτρια, ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα. 

Λίγο νωρίτερα, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας κατά την άφιξη του στην Ευελπίδων χαρακτήρισε «όνειδος» τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του εντολέα του και σχολίασε: «Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται δικαστές και εισαγγελείς σε επιχειρηματικά παιχνίδια. Η ανακρίτρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας και δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματα μας». 

Απαντώντας στο γιατί κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι «στόχος ήταν όπως έχω πει να σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού». Ο ποινικολόγος αναφερόμενος στον πελάτη του εξήγησε ότι «έχει τα πάθη του αλλά ποτέ δεν ήταν βιαστής».

Κλείνοντας την τοποθέτηση του ανέφερε ότι δεν προσδοκά τίποτα όσο η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας, αλλά -όπως είπε- ελπίζει «πως όταν φτάσει στο συμβούλιο η υπόθεση, ελπίζουμε τα μέλη του αυτεπαγγέλτως να διατάξουν την αποφυλάκιση του».

πηγή: newsit.gr

Read More

And More