Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Η στιγμή που η 38χρονη φτάνει στην Ανακρίτρια από την πίσω πόρτα – Βίντεο

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε η 38χρονη που έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο σε ξενοδοχείο στην Κρήτη. Η γυναίκα που ήταν εξαφανισμένη για αρκετά 24ωρα μετά την επίθεση, μετά την παρότρυνση του δικηγόρου της, Απόστολου Λύτρα, παραδόθηκε στις Αρχές.

Το Mega εξασφάλισε πλάνα από την άφιξή της στην ανακρίτρια. Η 38χρονη αφού εισήλθε στα δικαστήρια από την πίσω πόρτα, ύστερα από 5 λεπτά έφυγε καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία ζητώντας από την ανακρίτρια να απολογηθεί το Σάββατο 29/10.

Ο συνήγορος υπεράσπισής της, Απόστολος Λύτρας  μιλώντας στους δημοσιογράφους χαρακτήρισε  την εντολέα του «φοβισμένη»,  ενώ επεσήμανε ότι «ο σύζυγός της έχει βαρύ ποινικό παρελθόν και φοβάται πολύ».

Παράλληλα, ο κ. Λύτρας επεσήμανε πως είναι έτοιμη να τα εξηγήσει όλα στην ανακρίτρια ενώ ως προς το καυστικό υγρό που έριξε στον 36χρονο ανέφερε πως «δεν είχε σχεδιάσει τίποτε. Είχε παραγγείλει μεγάλη ποσότητα του καυστικού υγρού, ως απλό καθαριστικό».

Δες τα αποκλειστικά πλάνα του Mega από την άφιξή της στην Ανακρίτρια:

Διάβασε ακόμα:

Επίθεση με καυστικό υγρό: Όταν η 38χρονη μιλούσε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον επεισοδιακό χωρισμό από τον Στέφανο Κοκολογιάννη

Στέφανος Κοκολογιάννης: Μιλά πρώτη φορά για το παρελθόν του με την 38χρονη που έκανε την επίθεση με καυστικό υγρό

Read More

And More