Φονικό στη Μακρινίτσα – Σοκάρει φίλη της 28χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της: “Την κακοποιούσε συστηματικά…”

Συγκλονίζει η υπόθεση του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα του Βόλου, όπου δύο αδέρφια έχασαν τη ζωή τους, μετά από επίθεση με μαχαίρι. Θύματα της τραγωδίας, η πρώην σύζυγος του δράστη και ο αδελφός της, που βρέθηκαν μέσα σε λίμνη αίματος, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκαν από τον 31χρονο.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης που φέρεται να είναι και ο δράστης, ενοχλούσε τη γυναίκα και την οικογένειά της και για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή.

Μία φίλη και συμμαθήτριας της 28χρονης γυναίκας συγκλονίζει με το μήνυμά της στο facebook. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, η άτυχη κοπέλα δεχόταν συστηματικά κακοποίηση.

«Σήμερα έφυγε μια μητέρα, μια κόρη, μια, φίλη, μια συμμαθήτριά…

Μια γυναίκα και ο αδερφός της! Από τον ίδιο της τον σύζυγό. Ήταν μητέρα ενός αγοριού. Ο άντρας την κακοποιούσε συστηματικά. Νιώθω σοκαρισμένη για το πόσο κοντά μας συμβαίνουν όλα αυτά και εμείς άπραγοι να μην μπορούμε να βοηθήσουμε!

Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή στην βία είτε σωματική είτε λεκτική! Πρέπει να μιλάμε! Η αστυνομία γνώριζε. Αλλά δεν έκανε τίποτα! Αυτή την περίοδο τραβάει το ενδιαφέρον να γράψουν πολίτες για μάσκες!

Αγαπημένη συμμαθήτριά θα σε θυμόμαστε! Καλό παράδεισο σε σένα και στον αδερφό σου!», έγραψε αποχαιρετώντας την 28χρονη.

Read More

And More