Γεωργία Μπίκα: Απαλλάσσεται με βούλευμα ο 27χρονος γόνος εύπορης οικογένειας για τον καταγγελόμενο βιασμό

Το βούλευμα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης που δημοσιεύτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 1/7 για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού τα αλλάζει όλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Παπαναστασούλη στο T-live, ο 27χρονος γόνος εύπορης οικογένειας απαλλάσσεται από τον καταγγελλόμενο βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Αποφασίστηκε να μην γίνει κατηγορία εις βάρος του, καθώς του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος, όπως επίσης αποφασίστηκε να επιβληθούν τα δικαστικά έξοδα στην 24χρονη. 

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε κάνει δεκτή την εισήγηση των 60 σελίδων, για τις καταγγελίες περί βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, που έκανε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κυριακή Κλιάμπα.

Από την κύρια ανάκριση δεν προέκυψε άλλος κατηγορούμενος πέραν του 27χρονου γόνου και έτσι δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί η καταγγελία της 24χρονης για τον ομαδικό που κατήγγειλε ότι υπέστη. Οι μάρτυρες κατέθεσαν ότι την είδαν να επιστρέφει στο ξενοδοχείο μετά την πρώτη αποχώρησή της, να επιστρέφει στο πάρτι και να συνομιλεί με τον 27χρονο, έχοντας καλή διάθεση και στη συνέχεια να αποχωρούν μαζί. 

«Από την πρώτη στιγμή ο πελάτης εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη για την εξυφανθείσα εις βάρος του κατηγορία. Η δικαιοσύνη απεφάνθη. Συνεπληρώθη η πρόταση του εισαγγελέα με άλλες 50 σελίδες από τη δικαστίνα. Η σύνθεση του συμβουλίου ήταν τρεις γυναίκες» ήταν η δήλωση του δικηγόρου του 27χρονου στο T-live.

Read More

And More