Γιάννης Μακρής: Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία του

Αναβολή πήρε η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών. Η εκδίκαση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας του επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας μετατέθηκε για τις 19 Σεπτεμβρίου, ύστερα από αίτημα της υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων.

Στο αίτημα συναίνεσε και η πλευρά της υποστήριξης της κατηγορίας, με τον δικηγόρο της οικογένειας του επιχειρηματία, Γιάννη Μαρακάκη να θέτει στο δικαστήριο το ζήτημα της δολοφονίας προ ημερών στη Βουλγαρία μάρτυρα στην υπόθεση.

«Αναβλήθηκε η δίκη μετά από αίτημα υπεράσπισης. Για εμάς είναι σημαντικό μετά τη δολοφονία ενός εκ των μαρτύρων, να αντλήσουμε υλικό που θα συνδεθεί με τη συγκεκριμένη δίκη και να μάθουμε επιτέλους ποιος συνδεόταν με αυτό το συμβόλαιο θανάτου. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αντληθεί υλικό για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας, προσθέτοντας «ο δράστης της δολοφονίας του βασικού μάρτυρα ήταν συγκρατούμενος του δράστη της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή».

Παρούσα στη δικαστική αίθουσα ήταν και η Βικτώρια Καρύδα σύζυγος του επιχειρηματία η οποία είναι και μάρτυρας στη δίκη.

Με πληροφορίες από newsit.gr

 

Read More

And More