Γιώργος Λυγγερίδης: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία στον αστυνομικό που σκοτώθηκε στου Ρέντη

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου πραγματοποιήθηκε σήμερα 29/12, η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που έχασε τη μάχη για τη ζωή έπειτα από μέρες νοσηλείας μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του από φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη.

Σημειώνεται πως στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής.

Έξω από τον ιερό ναό βρίσκεται τιμητικό άγημα της ΕΛΑΣ, αλλά και άγημα της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Τάξης, μονάδα στην οποία υπηρετούσε ο αστυνομικός Λυγγερίδης, όταν δέχθηκε την φονική επίθεση στου Ρέντη.

Τουλάχιστον 50 συνάδελφοι του Γιώργου Λυγγερίδη, άνθρωποι από την ίδια μονάδα έφτασαν στη Θεσσαλονίκη για να τον αποχαιρετήσουν, ενώ αυτοί ήταν που μετέφεραν το φέρετρο του άτυχου αστυνομικού μέσα στην εκκλησία.

Δες το βίντεο από την εκπομπή T-Live:

 

Συντετριμμένη η οικογένεια του Γιώργου Λυγγερίδη, που δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος τους Γιώργος δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Μόλις το φέρετρο βγήκε από την νεκροφόρα οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και κλάματα.

Read More

And More