Γλυκά Νερά: Έφτασε στην Αλόννησο η μικρή Λυδία με τη μητέρα της Καρολάιν

Στην Αλόννησο έφτασε πριν λίγα λεπτά η μητέρα της αδικοχαμέλης Καρολάιν, κ. Σούζαν, μαζί με την μικρή Λυδία. Γιαγιά και εγγονή αφότου έφθασαν στο νησί, μπήκαν σε ένα ασημί αυτοκίνητο, και μαζί με μια καλή φίλη της κ. Σουζάν, την Δέσποινα, πήγαν απευθείας στο σπίτι της οικογένειας Κράουτς στο νησί.

«Η απόφαση για την μικρή Λυδία είναι προσωρινή. Ας περιμένουμε και την οριστική. Δεν θα πρέπει το σπίτι της Σουζάνας να γίνει φυλακή για την μικρή Λυδία. Δηλαδή, εάν πολιορκείται καθημερινά το σπίτι από τηλεοράσεις και ρεπόρτερ και δεν μπορεί η Σουζάνα να βγάλει το παιδί μια βόλτα να αρχίσει να αναπνέει και να προσαρμόζεται στο περιβάλλον θα είναι λυπηρό» δήλωσε στο «Live News» η Χαρίκλεια Θεοδώρου, οικογενειακή φίλη της οικογένειας της Καρολάιν.

«Πρέπει να δημιουργηθεί ένα αίσθημα ασφάλειας. Θα την αγκαλιάσουμε όλοι στο νησί» πρόσθεσε η κ. Θεοδώρου.

Στην Αλόννησο όλοι έχουν την πρόθεση να κάνουν τα πάντα ώστε η μικρή Λυδία να μεγαλώσει όσο το δυνατόν πιο ήρεμα και φυσιολογικά στο νέο της σπίτι. Στην αγκαλιά της γιαγιάς της, που το πρωί την πήρε στα χέρια της, από τη μητέρα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου. Τη γυναίκα που την είχε όλες τις προηγούμενες μέρες, από τη στιγμή που ομολόγησε ο γιος της κι ξεκίνησε από το σπίτι της, στην Αγία Παρασκευή για να την παραδώσει.

Στην Αλόννησο όλοι δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως το Γολγοθά που καλείται να ανέβει το αγγελούδι. Η μικρή Λυδία που πριν από λίγες μέρες έκλεισε ένα χρόνο ζωής, θα μεγαλώσει ορφανή από μητέρα και πρέπει να σταθεί δυνατή για να ξεπεράσει μια σειρά από δυσκολίες που αναπόφευκτα θα βρει μπροστά της. Γι’ αυτό όπως τονίζουν κάτοικοι του νησιού στο «Live News», είναι αποφασισμένοι να κάνουν όλοι ότι περνάει από το χέρι τους.

 

Το νέο κεφάλαιο στη ζωή της μικρής Λυδίας, έχει ήδη ξεκινήσει με όλους να εύχονται τα καλύτερα για το αγγελούδι, που το τελευταίο δίμηνο τους έκανε κατ’ επανάληψη να δακρύσουν από συγκίνηση.

Πηγή: Live News

Read More

And More