Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε από την υπόθεση ένας από τους δικηγόρους του 32χρονου συζυγοκτόνου

Ένας από τους δικηγόρους του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ’ ομολογία δολοφόνου της 20χρονης Κάρολαϊν, ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης στις κάμερες ότι αποσύρεται από την πολύκροτη υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Ο Βασίλης Σπύρου προέβη στην παραπάνω δήλωση λίγο πριν ο 32χρονος πιλότος περάσει το κατώφλι του ανακριτή. 

«Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υποθέσεως, σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο το χρόνο και τη συνεργασία», δήλωσε ο Βασίλης Σπύρου. Ερωτηθείς γιατί παραιτήθηκε αιφνιδίως, σημείωσε «Είναι προσωπικοί οι λόγοι, και σήμερα ένας άνθρωπος περνάει από τον  ανακριτή, και κρίνεται το μέλλον ενός μωρού. Οπότε οι προσωπικοί δικοί μου λόγοι δεν έχουν καμία σημασία».

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα οδηγηθεί σήμερα στις 10:00 στον ανακριτή για να καταθέσει τα όσα συνέβησαν στις 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά, για ένα έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο 32χρονος πιλότος κατηγορείται για δύο κακουργήματα, ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση (της 20χρονης συζύγου του Κάρολαϊν) και θανάτωση ζώου, και δύο πλημμελήματα, ψευδή κατάθεση κάτ’ εξακολούθηση και ψευδή καταγγελία στις αρχές. Παρά το γεγονός ότι για 37 ημέρες επιχείρησε να παραπλανήσει όχι μόνο τις αστυνομικές αρχές αλλά και όλη τη χώρα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τώρα, δηλώνει, μέσω των συνηγόρων του μετανιωμένος και ζητά συγνώμη για την πράξη του, στάση που αναμένεται να τηρήσει και σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Πηγή: newsit.gr

Read More

And More