Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Μου είχε εκμυστηρευθεί η Δώρα «Θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις» – Νέες αποκαλύψεις στο φως

Η γυναικοκτονία στη Ρόδο της 32χρονης εκπαιδευτικού έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Η Δώρα δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της το μεσημέρι της Τετάρτης με δύο σφαίρες. Ακόμα ένα όνομα προστέθηκε στη λίστα τα εγκλήματα γυναικών τους τελευταίους μήνες.

Η ξαδέρφη της άτυχης κοπέλας μίλησε στο Πρωινό και συγκίνησε με όσα εξομολογήθηκε.

«Ήμασταν σαν αδέρφια, όχι σαν ξαδέρφια. Τον γνώρισα δυστυχώς μία φορά. Φαινόταν πολύ υπερπροστατευτικός, αλλά σκεφτόμουν ότι ίσως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που σκεφτόταν. Ούτε δύο μήνες δεν έμειναν στο ίδιο σπίτι. Όταν έμειναν μαζί, αυτός άρχισε να έχει κάποιες συμπεριφορές πολύ περίεργες. Τότε πήγα εγώ και τη βρήκα στο σπίτι να μου το δείξει, γιατί είχε χαρεί» ανέφερε η ξαδέρφη της Δώρας.

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε πως «μετά από λίγο καιρό όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο ότι δεν της τα έλεγε καλά και ότι την πίεζε πολύ. Δεν μου είχε μιλήσει για κάποια βίαιη συμπεριφορά. Δε θα ανεχόταν κάτι τέτοιο. Ήταν αντράκι».

Η ξαδέρφη της αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι έγινε ένα άσχημο σκηνικό στις διακοπές τους στη Κάλυμνο, που οδήγησε τη Δώρα να αποφασίσει να χωρίσει, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων της, η ξαδέρφη της Δώρας αποκάλυψε ότι της είχε πει πως φοβόταν μην γίνει σαν κι αυτές στις ειδήσεις.

Read More

And More