Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Ο πατέρας του 40χρονου στο TLive: «Λυπάμαι τους γονείς της και ζητάω συγγνώμη»

Η γυναικοκτονία στη Ρόδο έχει συγκλονίσει το τελευταίο 24ωρο το Πανελλήνιο. Η 32χρονη Δώρα έπεσε νεκρή από την καραμπίνα του πρώην συντρόφου της στη μέση του δρόμου. Η ίδια είχε απομακρυνθεί από δίπλα του το τελευταίο διάστημα, όταν συνειδητοποίησε πως είχε κακοποιητική συμπεριφορά.

Στη συνέχεια, ο 40χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, αφήνοντας ένα σημείωμα όπου έγραφε ότι «δεν μπορεί να ζει χωρίς εκείνη».

Ο πατέρας του μίλησε στην Ειρήνη Πεϊβάνη και το T-live, ζητώντας συγγνώμη από την οικογένειά της.

«Το γνωρίζω πολύ καλά ότι έγινε ο φόνος και από τη στιγμή που το παιδί μου αυτοκτόνησε, έχετε καταλάβει τι έχει συμβεί στην οικογένειά μου; Όλα αυτά που λένε είναι αερολογίες. Έχω τον πόνο μου αυτή τη στιγμή, έχασα τον γιο μου. Δεν μπορώ να μιλήσω και να πω το ο,τιδήποτε αυτή τη στιγμή.

Αυτό (που έκανε) το ξέρει η ψυχούλα του και μόνο. Από τη στιγμή που δεν έχεις παιδιά, δεν έχεις νιώσει τον πόνο του παιδιού σου και δεν έχει μείνει το παιδί σου τυφλό για δύο χρόνια. Τον πυροβόλησαν στο κυνήγι και δεν ξέρεις τι πέρασε μετά με τη γυναίκα του. Ο γιος μου το έκανε από τη μεγάλη του αγάπη.

Είμαι πατέρας και πονάω. Το κακό έγινε πια, τελείωσε. Δικαιοσύνη δε μπορείς να βρεις πουθενά. Φύγανε και οι δύο. Λυπάμαι τους γονείς, λυπάμαι τον εαυτό μου και τη γυναίκα μου. Αυτή τη στιγμή περνάω το δράμα μου, θέλω να κηδέψω το παιδί μου και όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα θα μιλήσω. Συμμερίζομαι αυτούς τους γονείς, τους λυπάμαι και ζητάω συγγνώμη» είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More