Η μητέρα της 11χρονης εξομολογείται: “Η κόρη μου βίωνε δυσάρεστες καταστάσεις” – Όσα δήλωσε ζωντανά στο Tlive

Η μητέρα της 11χρονης Ιωάννας, που έχασε με τραγικό τρόπο της ζωής της στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, φιλοξενήθηκε σήμερα ζωντανά στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως είπε η μητέρα, η κόρη της είχε περάσει δύσκολα, επειδή ήταν το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας. «Ήταν ένα ευαίσθητο, καλόψυχο και ευγενικό παιδί. Περάσαμε δύσκολα. Οι καταστάσεις με τον πατέρα της ήταν δυσάρεστες για όλους μας. Τη μέρα που έγινε η δίκη και μάθαμε ότι ο πρώην σύζυγός μου θα μπει στη φυλακή για τέσσερα χρόνια, ήταν η πιο ευτυχισμένη ημέρα στη ζωή της μικρής. Μου έλεγε “Επιτέλους! Δε θα μας ενοχλήσει ξανά και θα έχουμε μια φυσιολογική ζωή. Δε θα τρέμουμε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

Όταν μπήκε ο πρώην σύζυγος στη φυλακή, χρειαζόταν χρόνος για να ηρεμήσουμε όλοι. Ειδικά τα παιδιά. Μετά το εξάμηνο ξεκίνησε για εμάς μια καλή ζωή» ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είχε τριχοτιλλομανία. Έβγαζε τις βλεφαρίδες και τα φρύδια της με τα νύχια της και μου έλεγε ότι δε μπορούσε να το σταματήσει. Παιδοψυχίατρος την παρακολουθούσε πολύ πιο πριν από το περιστατικό ξυλοδαρμού της δασκάλας της από τον πατέρα της. Μέσα στον γάμο είχαμε πολύ άσχημα πράγματα. Οι ξυλοδαρμοί αφορούσαν πιο πολύ εμένα. Και με τα παιδιά του δεν είχε καλή συμπεριφορά. Ήταν νευρικός, μεθυσμένος, καθόλου καλά με τον εαυτό του…».

Απαντήσεις στα αίτια της μοιραίας πτώσης, από βράχια ύψους περίπου 20 μέτρων, στην περιοχή των Αγίων Αποστολών στα Χανιά, προσπαθούν να βρουν οι Αρχές. Οι πρώτες ενδείξεις τόσο από το σημείο της τραγωδίας όσο και οι πληροφορίες που φτάνουν στις τοπικές αστυνομικές Αρχές,  φαίνεται τουλάχιστον για την ώρα, να αποκλείουν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Read More

And More