Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η άφιξή της στο δικαστήριο – Από την πλαϊνή πόρτα η κατηγορούμενη

Λίγα λεπτά πριν από τις 9, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο δικαστήριο για τη συνέχεια της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι. 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνοδευόταν από τον δικηγόρο της, κ. Αλεξανδρή και τη μητέρα της. Η ίδια χαιρέτησε τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ και εισήλθε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Μερικά λεπτά αργότερα, η κατηγορουμένη έφτασε ξανά από την πλαϊνή πόρτα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Σήμερα, 14 Οκτωβρίου, η 37χρονη Ε.Κ. καλείται να δώσει απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα του δικαστηρίου για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Τρία είναι τα βασικότερα ερωτήματα και μόνο η κατηγορούμενη μπορεί να δώσει απάντηση. Το πρώτο είναι «γιατί το έκανε;». Τόσο η κατάθεση του 40χρονου Νώντα όσο και η επιβεβαίωση των όσων είπε από την Ιωάννα, αποδεικνύουν ότι όχι μόνο το θύμα δεν προσπάθησε να της «κλέψει τον άντρα», αλλά ούτε καν τον είχε δει ποτέ από κοντά…

Το δεύτερο είναι «που βρήκε το βιτριόλι;». όπως έχει γίνει γνωστό η 37χρονη Ε.Κ. αναζητούσε στην Google τρόπους να προμηθευθεί το καυστικό υγρό, ενώ έψαχνε και πρόσωπα που θα μπορούσαν να το κάνουν για λογαριασμό της.

Το τρίτο είναι η φράση που είπε τη δεύτερη ημέρας της δίκης «εσύ ξέρεις γιατί το έκανα» απευθυνόμενη στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More