Ηράκλειο: «Νιώθω λυτρωμένος» – Το μήνυμα του 16χρονου για τον εφιάλτη που βίωσε από τον λυράρη

Ένας 16χρονος καταγγέλλει, ότι κακοποιούνταν σεξουαλικά επί τρία χρόνια (2020-23) από τον 66χρονο γνωστό λυράρη.

Ο νεαρός από το Ηράκλειο Κρήτης δηλώνει λυτρωμένος και παροτρύνει άλλα παιδιά, αγόρια ή κορίτσια που βρίσκονται ή έχουν βρεθεί στην ίδια θέση να «σπάσουν» τη σιωπή τους και να ανοίξουν τα στόματά τους…

«Τώρα που το έβγαλα από μέσα μου νιώθω λυτρωμένος. Εγώ βρήκα το κουράγιο και το έκανα… Ας το κάνουν κι άλλα παιδιά, είμαι σίγουρος πως κι άλλοι ξέρουν!», είναι το μήνυμα που στέλνει ο 16χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ως γνωστόν, σε βάρος του 66χρονου λυράρη που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και εκπόρνευση του αγοριού, ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής, 31 Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 66χρονος αρνήθηκε κάθε κατηγορία λέγοντας πως δεν ισχύουν όλα αυτά που ανέφερε ο 16χρονος.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια Ηρακλείου, νωρίτερα, για να αποδοκιμάσει τον 66χρονο γνωστό λυράρη. Όπως έγραψε το Cretapost, ο 66χρονος, φορώντας μαύρα ρούχα, καπέλο και μάσκα, οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο από την πίσω πόρτα, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Φωτογραφία: Cretapost

Read More

And More