Κολωνός – Φρικιαστική καταγγελία: Πέντε άνδρες βίαζαν την 12χρονη σε οίκο ανοχής

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, η 12χρονη από τον Κολωνό επιβεβαίωσε ότι ο 53χρονος την πήγαινε σε οίκο ανοχής, όπου -ύστερα από δική του εντολή- τη βίαζαν πέντε άνδρες σε διάστημα μισής ώρας!

Το κοριτσάκι περιέγραψε στους αστυνομικούς το κτίριο, όπου βρισκόταν ο οίκος ανοχής, αλλά και πρόσωπα. Επιπλέον, υποστήριξε ότι ο 53χρονος πωλούσε φωτογραφίες της έναντι 25 ευρώ.

Το άρθρο του Ποινικού Κώδικα που αναφέρεται στην προσέλκυση ανηλίκου για γενετήσιους λόγους φέρεται πως θα ενεργοποιηθεί για τα 214 άτομα που επισκέφθηκαν το προφίλ της ανήλικης στην πλατφόρμα γνωριμιών.

Το άρθρο προβλέπει για όποιον προσεγγίζει και προτείνει μέσω κοινωνικής πλατφόρμας σε ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη να συναντηθούν και τη συνάντηση ακολουθούν περαιτέρω πράξεις, ποινή φυλάκισης έως 2 έτη και χρηματική ποινή.

Την ίδια ώρα ενδέχεται να ενεργοποιηθεί και ένα δεύτερο άρθρο που αναφέρει πως όποιος εξωθεί ανήλικο προκειμένου να συμμετάσχει σε πορνογραφικές παραστάσεις είναι κακουργηματικού βαθμού και τιμωρείται με 15 χρόνια φυλάκισης.

Read More

And More