Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Tον διέγραψαν από την «Εθνική Δημιουργία» – Η ανακοίνωση Τζήμερου και Κρανιδιώτη

Διεγράφη από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο ίδιος ο Θάνος Τζήμερος ανακοίνωσε μέσω social media τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, εξαιτίας, όπως έγραψε, αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς.

Η διαγραφή αυτή έρχεται μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου γίνεται αντιπρόεδρος της Εθνικής Συμφωνίας.

Η κοινή ανάρτηση Τζήμερου και Κρανιδιώτη, με τους οποίους ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε συστήσει την Εθνική Δημιουργία:

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική».

Λίγη ώρα μετά, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μέσω social media, προχωρά μαζί με την πρώην πολιτεύτρια της ΝΔ, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και πάλι κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη και του Θάνου Τζήμερο, όπως έκανε νωρίτερα μέσω ραδιοφώνου, κάνοντας λόγο για δεκανίκια και ηχεία του Μαξίμου.

Read More

And More