Κορινθία: «Χάρη τους κάνω που δουλεύω ακόμα» – Οι πρώτες δηλώσεις του «παλαιοχριστιανού»

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη του αφέθηκε ο 45χρονος πατέρας, αυτοαποκαλούμενος «παλαιοχριστιανός» που ζούσε μαζί με την οικογένειά του σε λαγούμι 30 μέτρων στην Κορινθία.

Ο 45χρονος προσκόμισε στο αυτόφωρο μονομελές Κορίνθου έγγραφο, με το οποίο επικαλέστηκε ότι πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα σε ποσοστό αναπηρίας 67%, ζήτησε να εξεταστεί από πραγματογνώμονα, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε. Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, σύμφωνα με το newsit.gr, δεν είναι απαραίτητη η ψυχιατρική εξέταση του κατηγορούμενου, καθώς η αναφερόμενη πάθηση δεν μεταβάλλεται στο χρόνο.

Βγαίνοντας από το αυτόφωρο μονομελές Κορίνθου, ο «παλαιοχριστιανός» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέσα στα κρατητήρια γνώρισα διάφορους ανθρώπους, τους αδικημένους της ζωής. Μαζί κι εγώ με αυτούς. Αδέλφια, μη φωνάζετε, δεν σας ακούνε, γυρίστε τους την πλάτη. Έρχεται μια κοινωνία που σε έχει καταστρέψει και ύστερα ζητάει τα ρέστα τι δεν έκανες καλό. Δεν αρνήθηκα μόνο τη διενέργεια DNA, αρνήθηκα και τη βιομετρική εξέταση λόγω της πίστης μου. Δεν ξέρω που είναι η γυναίκα με τα παιδιά μου».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για την… τηλεργασία από το λαγούμι, απάντησε: «Είμαι ανάπηρος, θα έπρεπε να έχω πάρει ήδη σύνταξη. Έχω 15 χρόνια στο δημόσιο. Και χάρη τους κάνω που δουλεύω ακόμα».

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από το T-live:

Read More

And More