Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ξεσπά ο πατέρας της Κάρολαϊν – «Θα φροντίσω να μην ξαναδεί τη Λυδία»

Ο πατέρας της Κάρολαϊν Κράουτς μίλησε στη Daily Mail για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μετά την απόφαση της ποινής φυλάκισης που επιβλήθηκε. Ο 34χρονος πιλότος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, 11 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση για τη δολοφονία της 20χρονης κόρης του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

«Καμία ποινή φυλάκισης δεν μπορεί ποτέ να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου, αλλά είμαι χαρούμενος που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις αστείες ανοησίες που παρήγαγε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του» δήλωσε στην Daily Mail ο Ντέιβιντ Κράουτς, αναφερόμενος στην ποινή. Πρόσθεσε, επίσης, ότι είναι επιπλέον χαρούμενος για γνωρίζει ότι «θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, τη σκληρότερη φυλακή στην Ελλάδα που διαθέτει ένα από τα χειρότερα σωφρονιστικά συστήματα στην Ευρώπη». 

Ακόμα, ο πατέρας της άτυχης Κάρολαϊν προέβλεψε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα «σπάσει» μέσα στις φυλακές. «Όταν τελικά ολοκληρώσει την ποινή του, από την οποία πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να μην επιβιώσει, θα είναι ένας αλλαγμένος άνδρας, ένας κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία. Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί, η Σούζαν και εγώ μπορούμε να προχωρήσουμε». 

Διάβασε εδώ επίσης:

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πόσα χρόνια να μείνει στη φυλακή για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Μάλιστα, όπως κατέληξε ο  79χρονος David Crouch ξεκαθάρισε ότι η μικρή Λυδία θα αλλάξει το όνομά της και έχει ως στόχο να μη μπορέσει να τη συναντήσει ποτέ ο πατέρα της. «Σκοπεύω να αλλάξω το όνομα της Λυδίας σε αυτό της μητέρας της για να μην συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα φροντίσω να μην μπορέσει ποτέ να δει την κόρη του ή να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της».

Read More

And More