Ολυμπιακοί Αγώνες – Μαρία Σάκκαρη: Ιδανική πρεμιέρα για την Ελληνίδα τενίστρια

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε φουριόζα το ταξίδι της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ (7-5, 6-2 σε 92 λεπτά) της Ανέτ Κονταβέιτ (Νο 28 στον κόσμο) και πήρε το εισιτήριο για το δεύτερο γύρο, όπου την περιμένει η Σέρβα Στογιάνοβιτς (Νο.90), η οποία νωρίτερα επικράτησε άνετα της Χιμπίνο (Νο. 77 στον κόσμο) με 2-0 σετ.

Η Μαρία Σάκκαρη, No 19 στον κόσμο, τα βρήκε σκούρα στο πρώτο σετ, καθώς βρέθηκε πίσω στα γκέιμ με 2-5.

Όλα έδειχναν ότι η Ανέτ Κονταβέιτ θα έκανε εύκολα το 1-0 στα σετ, ωστόσο η Σπαρτιάτισσα τενίστρια είχε διαφορετική άποψη. Ανέβασε στροφές και κυριάρχησε στο γήπεδο, κάνοντας μία τρομερή ανατροπή, η οποία της χάρισε το πρώτο σετ με 7-5. Κατάφερε, δηλαδή, να πάρει πέντε σερί γκέιμ, ισοπεδώνοντας την αντίπαλο της.

Ιδανικό ξεκίνημα για την Ελληνίδα τενίστρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου ονειρεύεται να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση και γιατί όχι να χαρίσει ένα μετάλλιο στη χώρα μας. Στη φάση των “32”, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Στογιάνοβιτς, αναμφίβολα μία αντίπαλο που την… έχει η Ελληνίδα τενίστρια.

Πηγή: Newsit

Read More

And More