Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου αμφισβητεί το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα – Στη ΓΑΔΑ η αδερφή της Δήμητρα

Το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά δεν αφήνει περιθώρια: η Μαλένα και η Ίριδα, τα δυο πρώτα παιδιά της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, δολοφονήθηκαν με βίαιο τρόπο. Αλλά η προφυλακισμένη μητέρα τους φαίνεται πως δεν δέχεται κάτι τέτοιο.

Καθώς το μεσημέρι αναμένεται στη ΓΑΔΑ η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, για να καταθέσει κι εκείνη όπως κι άλλοι συγγενείς της προφυλακισμένης (για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας) μητέρας, η πλευρά της κατηγορούμενης αμφισβητεί το πόρισμα των ιατροδικαστών για τη Μαλένα και την Ίριδα.

«Η εντολέας μου είναι σε απελπισία. Είναι πεπεισμένη πως ο θάνατος των παιδιών της οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η ίδια αρνείται ότι θα μπορούσε να στραφεί εναντίον των ίδιων της των παιδιών. Αναμένονται οι κινήσεις που θα γίνουν από την εισαγγελία σε σχέση με τη διαδικασία», δήλωσε στο newsit.gr ο Όθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλογρηάς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Μαλένα και η Ίριδα είχαν ασφυκτικό θάνατο. Στο 3,5 ετών κοριτσάκι κάποιος έφραξε με το χέρι τη μύτη και το στόμα του και στο 6 μηνών βρέφος, όπου διαπιστώθηκαν κακώσεις στο στόμα ενώ ήταν ακόμη ζωντανή, με ένα πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του γεμάτο αίματα.

Πηγή: Newsit

Read More

And More