Πάτρα: Κατέρρευσε γέφυρα – Ένας νεκρός κι ένας πολυτραυματίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

Συναγερμός στην Πάτρα από την κατάρρευση γέφυρας, το μεσημέρι της Κυριακής 23 Ιουλίου. Τουλάχιστον δύο άνθρωποι είναι νεκροί, ενώ υπάρχουν βαριά τραυματίες, σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, υπάρχουν ένας νεκρός και ένας πολυτραυματίας, ενώ σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση με ειδικά μηχανήματα και εκπαιδευμένους σκύλους, για να εντοπιστούν τυχόν εγκλωβισμένοι. Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου, η οποία βρίσκεται στο σημείο, ανέφερε στην ΕΡΤ ότι “ακούγονται φωνές μέσα από τα συντρίμμια”.

Οι νεκροί είναι πιθανότατα Ρομά, οι οποίοι είχαν πάει κάτω από τη γέφυρα για να βρουν ένα σκιερό μέρος και να προστατευτούν κάπως από τον καύσωνα.

Στην επιχείρηση συνολικά συμμετέχουν δεκάδες πυροσβέστες, η 6η ΕΜΑΚ, ασθενοφόρα καθώς και μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας που προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας στους γύρω δρόμους.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, με εντολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην εφημερία εκτός του “Αγίου Ανδρέα” μπαίνει και το νοσοκομείο του Ρίου.

Read More

And More