Περιστέρι: Με 4 διαφορετικές ταυτότητες κυκλοφορούσε ο 20χρονος δολοφόνος της Νικολέτας

Νέα προθεσμία μέχρι αύριο το πρωί ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια ο 17χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία της 17χρονης φίλης του, Νικολέτας, στο Περιστέρι.

Δίχως να δείξει ίχνος συναισθήματος και μεταμέλειας ο νεαρός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, ατάραχος και ψύχραιμος, περνάει για δεύτερη φορά, μέσα σε 48ωρες το κατώφλι της 25ης τακτικής ανακρίτριας.

Με 4 διαφορετικές ταυτότητες κυκλοφορούσε ο 20χρονος Πακιστανός

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 20χρονος δολοφόνος της Νικολέτας είχε στην κατοχή του τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες.
Στην πρώτη του ταυτότητα δηλώθηκε με το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης τις 23 Ιουλίου 2001.

Στη δεύτερή του ταυτότητα τα στοιχεία του είναι διαφορετικά, καθώς εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και δήλωσε ημερομηνία γέννησης 01/01/1999.

Στην τρίτη ταυτότητα επανέρχεται με το ονοματεπώνυμο της πρώτης, αλλάζει ωστόσο την ημερομηνία γέννησης σε 01/01/2001.

Τέλος, στην τέταρτη δήλωσή του στις ελληνικές Αρχές διατήρησε το ίδιο ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και ημερομηνία γέννησης και άλλαξε μόνο το μητρώνυμο.

«Ήθελε να χωρίσει, αλλά φοβόταν να το πει»

Πριν ακριβώς μία εβδομάδα ο κατηγορούμενος φέρεται να αφαίρεσε με φρικτό τρόπο τη ζωή της Νικολέτας με την οποία διατηρούσε σχέση δέκα μηνών.

Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης σοκάρουν. Ο 20χρονος φέρεται να είχε κάνει μαρτυρική τη ζωή της 17χρονης το τελευταίο διάστημα.

Ο κατηγορούμενος εκδήλωνε επιθετική συμπεριφορά και έντονη ζήλια προς το πρόσωπο της, που έφτανε μέχρι στο σημείο να την παρακολουθεί στη δουλειά της. Για το λόγο αυτό η 17χρονη ήταν αγχωμένη το τελευταίο διάστημα και μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί στην οικογένεια και τους φίλους της ότι ήθελε να διακόψει τη σχέση τους, όμως φοβόταν την αντίδραση του κατηγορούμενου.

Μετά την αποτρόπαια πράξη του ο κατηγορούμενος διέφευγε της σύλληψης για πέντε ημέρες.

«Το κλίμα στην οικογένεια της Νικολέτας είναι πολύ βαρύ και η σύλληψη του είναι μία σταγόνα παρηγοριάς για αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης.

Πηγή: Mega

Read More

And More