Περιστέρι: Ο 20χρονος καταζητούμενος είχε στείλει δεκάδες απειλητικά μηνύματα στην 17χρονη

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε η 17χρονη Νικολέτα στον τόπο καταγωγής της, το Μακροχώρι Βέροιας.

Οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης και ψάχνουν τις τελευταίες συνομιλίες της με τον 20χρονο. mΥπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος σύντροφος της νεαρής κοπέλας είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές από την Δευτέρα.

Οι Αρχές εκτιμούν πως η κοπέλα να ζήτησε από τον άνδρα να χωρίσουν και εκείνος να την έπνιξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της 17χρονης Νικολέτας από τον άνδρα, ωστόσο αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μάλιστα, τα μηνύματα αυτά φαίνεται να έχουν σταλεί τις τελευταίες μέρες και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως φίλοι και συγγενείς της κοπέλας καταθέτουν στην αστυνομία πως ο άνδρας ζήλευε πολύ την έφηβη και την θεωρούσε «κτήμα» του.

Φίλοι της 17χρονης αναφέρουν πως η σχέση της με τον 20χρονο μετρούσε 10 μήνες, με τον άντρα να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας της, ενώ είχε και τα κλειδιά του σπιτιού και έμενε εκεί αρκετές ημέρες.

Πηγή: Mega

Read More

And More