Ραφαέλα Πιτσικάλη: Ντυμένοι στα λευκά για την κηδεία της 21χρονης στα Χανιά

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη πάλεψε με χαμόγελο και γενναιότητα τον καρκίνο, ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σε νοσοκομείο του Χιούστον των ΗΠΑ, σε ηλικία μόλις 21 ετών. 

Στα Χανιά επικρατεί βουβός πόνος, καθώς η Ραφαέλα Πιτσικάλη ήταν σε όλους ιδιαίτερα αγαπητή. Την αγάπησε όμως και ολόκληρη η Κρήτη, καθώς μέσα και από τις αναρτήσεις της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδινε σε όλους μαθήματα θάρρους και απίστευτης αισιοδοξίας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τη νεαρή κοπέλα ξεκίνησε στη 13:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στα Χανιά. Να σημειωθεί ότι η μητέρα της Ραφαέλας, που προ ημερών γνωστοποίησε την ημερομηνία της κηδείας, τόνισε ότι επιθυμία της 21χρονης αλλά και της ίδιας της οικογένειας είναι οι παρευρισκόμενοι να είναι ντυμένοι στα λευκά.

Ο ιερός ναός Αγίου Πέτρου και Παύλου λίγο μετά τις 11:00 το πρωί γέμισε από κόσμο. Οι περισσότεροι σεβόμενoι την επιθυμία της ίδιας της Ραφαέλας ντύθηκαν στα λευκά και είπαν το στερνό αντίο στη νεαρή κοπέλα.

Η οικογένειά της, οι φίλοι της αλλά και άτομα όλων των ηλικιών που είχαν αγκαλιάσει τον αγώνα της και την είχαν στηρίξαν, είπαν το τελευταίο αντίο σε μια τελετή που μνημόνευε όλα όσα εκείνη αντιπροσώπευε: την αισιοδοξία, τη δύναμη, την ελπίδα, το ουράνιο τόξο μετά την μπόρα.

Δες τις εικόνες του neakriti.gr και του flashnews:

Read More

And More