Ρόδος: Ποια ήταν η 32χρονη που δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου;

Νεκρή βρέθηκε στους δρόμους της Ρόδου 32χρονη εκπαιδευτικός μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε από άνδρα τη στιγμή που έβγαινε από το όχημά της.

Ο δράστης, αφού σκότωσε τη γυναίκα στη μέση του δρόμου, εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του λίγη ώρα αργότερα. Όλα τα νεότερα γύρω από την δολοφονία της 32χρονης παρουσίασε η εκπομπή Live News με τον Νίκο Εαγγελάτο.

Το προφίλ της 32χρονης…

Ο κ. Σάββας Δεσποτάκης, κάτοικος Ρόδου μιλά για το τραγικό συμβάν «ακούστηκαν δύο πυροσβολισμοί νομίζαμε κάποιο λάστιχο, βγήκαμε έξω, άρχισε να μαζεύεται κόσμος… Πέρασε ένα αυτοκίνητο και πυροβόλησε μια κοπέλα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Την είδαμε νεκρή, αιμόρφυτη… Το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε 3 λεπτά» είπε.

«Γνωρίζω την κοπέλα φατσικά. Είναι εκπαιδευτικός. Είναι από τη Ρόδο. Είναι το σπίτι της εκεί που έγινε το συμβάν, έμενε μόνη της. Ακούστηκε ότι είχε σχέση με έναν 2 μήνες. Ροδίτης πρέπει να είναι και ο δράστης, έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων».

Το προφίλ της στο facebook ήταν γεμάτο με φωτογραφίες της από όμορφες στιγμές. Γενέθλια και ταξίδια με αγαπημένα πρόσωπα. Δυστυχώς η κοπέλα δεν θα προλάβει να γιορτάσει τα 33α γενέθλιά της.

Πηγή: Mega – Live News

Read More

And More