Στέφανος Κασσελάκης για Δόμνα Μιχαηλίδου: «Εμφανίστηκε απρόσκλητη στο κέντρο ΑμεΑ, να είναι πιο προσεκτική στο μέλλον»

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε τη δική του απάντηση για την «εξαφάνιση» της Δόμνας Μιχαηλίδου από τα στιγμιότυπα στα social media, ύστερα από την επίσκεψη σε κέντρο ΑμεΑ.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλησε να πει τίποτα για τα «ακροβατικά» που καταγράφηκε να κάνει στο κτήριο, αλλά αντίθετα επεσήμανε ότι ο υφυπουργός Παιδείας εμφανίστηκε απρόσκλητη και πρέπει να είναι πιο προσεκτική στο μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε: «Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ. Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη. Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική. Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο. Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντράπηκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός».

Read More

And More