Θάνατος Βαλυράκη: Η κατάθεση φωτιά που θα ανατρέψει τα πάντα! Αλλάζει χέρια η υπόθεση

Σε ένα πρωτόγνωρο αστυνομικό θρίλερ, το όποιο θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί σενάριο χολιγουντιανής ταινίας εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.

Η μαρτυρία ενός ατόμου στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” που ανέφερε ότι είδε δύο ψαράδες το μοιραίο μεσημέρι της 24ης Ιανουαρίου να διαπληκτίζονται με το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κι ένα από αυτά να χτυπά τον πρώην υπουργό με ένα κοντάρι στο κεφάλι, έρχεται να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση και να ανοίξει τη βεντάλια των ερευνών.

Η οικογένεια του πολιτικού από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη ήταν εγκληματική ενέργεια και ζήτησε από τις διωκτικές αρχές να βρεθούν οι δράστες.

Σχεδόν 48 ώρες μετά την προβολή της συγκλονιστικής μαρτυρίας του αυτόπτη μάρτυρα στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, φαίνεται ότι έχουν κινηθεί όλες οι διαδικασίες έτσι ώστε ο άνθρωπος αυτός να καταθέσει κι επισήμως στις αρμόδιες υπηρεσίες, όλα όσα αντίκρισε σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Ο μάρτυρας που μίλησε για δύο ψαράδες οι οποίοι με το αλιευτικό τους πλησίασαν το φουσκωτό του Σήφη Βαλύρακη και στη συνέχεια ο ένας εξ αυτών χτύπησε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αναμένεται σήμερα ή το αργότερο αύριο να προσέλθει στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και να μιλήσει στους αξιωματικούς της συγκεκριμένης υπηρεσίας για τα όσα είδε από απόσταση 150 μέτρων.

Ο μάρτυρας μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, ανέφερε ότι υπάρχει φόβος στην περιοχή για όσους γνωρίζουν τι έγινε την Κυριακή της 24ης Ιανουαρίου και για το λόγο αυτό ζήτησε να καταθέσει σε αστυνομικές αρχές.

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών που εμπλέκεται και πλέον επισήμως στις έρευνες δεν αναμένεται να αναλάβει όλο το φάκελο της υπόθεσης, καθώς αυτός θα παραμείνει στα χέρια των λιμενικών αρχών.

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θα έχει εμπλοκή μόνο με τη μαρτυρία του νέου αυτόπτη μάρτυρα, από τον οποίο θα ζητήσει τα ονόματα των ανθρώπων που είδε να μαλώνουν και στη συνέχει να χτυπούν τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης

Πηγή: Newsit.gr

Read More

And More