Θάνατος βρέφους στην Άρτα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας του νεκρού βρέφους

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 37χρονος πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους που το ξέχασε στο αυτοκίνητό του στην Άρτα, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Όπως μεταδίδει το newsit.gr, ο πατέρας του νεκρού βρέφους στην Άρτα οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του ανακριτή και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν και είχαν σαν αποτέλεσμα το μόλις 5,5 μηνών βρέφος του, να πεθάνει εγκλωβισμένο μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε. Επανέλαβε για ακόμα μία φορά πως σταμάτησε το μυαλό του και εμφανίστηκε σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος και αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Ο 37χρονος έφτασε λίγο μετά τις 09:00 στον ανακριτή της Άρτας, εμφανώς συντετριμμένος με σκυμμένο το κεφάλι και καλυμμένο με κουκούλα. Στο πλευρό του ήταν οι συνάδελφοί του, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο σε μία κίνηση συμπαράστασης.

Οι συνάδελφοι του 37χρονου είπαν στους δημοσιογράφους ότι έχουν συγκλονιστεί από το γεγονός, έκαναν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο, συνάδελφο και πως οι προσευχές τους είναι κοντά του.

«Η δίωξη που αρχικά του ασκήθηκε ήταν ορθή με τα στοιχεία που είχαν ανακρίτρια και εισαγγελέας. Ελπίζω ότι η κατηγορία θα μεταβληθεί σε ανθρωποκτονία από αμέλεια» σχολίασε ο δικηγόρος του 37χρονου πατέρα μετά την απόφαση να μην προφυλακιστεί ο πελάτης του.

Όπως είπε για τον 37χρονο «ο άνθρωπος έχασε την επίγνωση. Επειδή ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τους πόνους του μωρού που έβγαζε δόντια και είχε κολικούς, η γυναίκα του είχε ατύχημα και φοβόταν να πάει το παιδί στον παιδικό και έτσι το πήγε αυτός. Σταμάτησε να παρει έναν καφέ με το παιδί στο πίσω κάθισμα. Εκείνη την ώρα σταμάτησε το μυαλό του.

Πήγε στη Λευκάδα εκτέλεσε το έργο του, όταν πήγε η γυναίκα του να πάρει το παιδί, αντιλήφθηκε ότι δεν είχε αφήσει το παιδί. Έτρεξαν και οι δύο εκεί και καταλαβαίνετε ότι κανείς δεν θα ήθελε να είναι κανείς στη θέση αυτή». Σύμφωνα με τον ίδιο «η γυναίκα του 37χρονου είναι στο πλευρό του, συναντήθηκαν με την υποστήριξη του νοσοκομείου».

Read More

And More