Τραγωδία στα Τέμπη: Αυτοκτόνησε 35χρονος που είχε επιζήσει από το δυστύχημα του 2003

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 35χρονου, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, σκορπώντας τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Η τραγωδία που κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία του 35χρονου από το Μακροχώρι Ημαθίας είναι ότι ο άνδρας ήταν από τα παιδιά που διασώθηκαν το 2003 από το φονικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το pliroforiodotis.gr, τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό στο μπάνιο του σπιτιού του ο πατέρας του. Ο 35χρονος, που αυτοκτόνησε με κυνηγετικό όπλο, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, αφού ήταν ένας από τους μαθητές που διασώθηκαν από το τραγικό δυστύχημα με πούλμαν στα Τέμπη, όπου 21 συμμαθητές του έχασαν τη ζωή τους.

Μάλιστα, ο 35χρονος είχε νοσηλευτεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας μετά το τραγικό δυστύχημα.

Η τραγωδία στα Τέμπη το 2003

Με αίμα βάφτηκε η εκδρομή μαθητών της πρώτης Λυκείου από το Μακροχώρι Ημαθίας, όταν στις 13 Απριλίου του 2003 επέστρεφαν στο χωριό τους έπειτα από μια σύντομη εκδρομή στην Αθήνα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στην κοιλάδα των Τεμπών κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα ένα φορτηγό που μετέφερε νοβοπάν από τον Προβατώνα Έβρου. Ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο που μετέφερε τους μαθητές.

Από τη σφοδρή σύγκρουση το φορτίο έφυγε από το φορτηγό και τα νοβοπάν έκοψαν στα δυο το πούλμαν σκοτώνοντας συνολικά 21 παιδιά. Τα σωστικά συνεργεία απεγκλώβιζαν νεκρούς και ζωντανούς για περισσότερο από δύο ώρες, ενώ οι φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος συγκλόνισαν την Ελλάδα.

Με πληροφορίες από pliroforiodotis.gr, newsit.gr

Read More

And More